Ook jij kan je rijbewijs halen!

Professionele en geduldige instructeurs.

Faalangst, ADHD of autisme en je rijbewijs!

Ook met faalangst en rijangst of Autisme/ADHD gewoon je rijbewijs halen!
Instructeur Maurice is gecertificeerd faal- en rijangstinstructeur en is bij de Bovag opgeleid door niemand minder dan Sjaak de Coninck (verkeersgedragstherapeut en traumabegeleider)
Instructeur Mirella is behalve gecertificeerd faalangstinstructeur (VRO – Best) ook Erkend instructeur Autisme en ADHD en heeft deze opleiding gevolgd bij Spectrum Nederland te Eindhoven.
Beiden hebben ruime ervaring in het geven van deze bijzondere rijlessen. Zij hebben al vele cursisten met succes weer de weg op geholpen.

Meer weten? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen!

Verkeersschool Cees & Co is een betrouwbare rijschool met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding, dus ook jouw ideale rijschool voor deze begeleiding!

Faalangst

 

Heb je last van rijexamenangst ofwel faalangst, meld dit dan bij je aanmelding zodat we je gepast advies kunnen bieden.

Faalangst is een angst vooraf, vooral wanneer je een prestatie moet leveren. Het blokkeert het denken, het durven en het doen. Falen… Hierdoor kan men dus niet doen wat men onder normale omstandigheden wel kan doen. Als je denkt last te hebben van faalangst, geef dit dan aan bij je aanmelding, zodat wij je gepast advies kunnen geven. Je kunt via Verkeersschool Cees & Co bij het CBR een apart faalangstexamen doen. De tarieven kan je vinden bij de reguliere tarieven.

Autisme/ADHD

 

Met onze begeleiding kom je er wel. D.m.v. onze stap voor stap methode en duidelijke instructie krijg jij de begeleiding die je nodig hebt.

Je kunt bij Verkeerschool Cees & Co ook terecht voor rijlessen als je last hebt van Autisme of ADHD of een andere spectrum stoornis. Mensen met Autisme, ADHD of verwante problemen zijn even capabel als ieder ander om auto te rijden, maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen gaat het aanleren wat minder vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding tijdens de rijles is het gelukkig ook voor hen heel goed mogelijk het rijbewijs te halen!

Op deze begeleiding zit een toeslag

 

Voor begeleiding van kandidaten met Autisme of ADHD of een andere spectrum stoornis hanteren wij een toeslag van € 5,- per rijles (60 min.) op de reguliere tarieven. Tevens maken wij gebruik van de i-theorie met uigebreide praktijkondersteuning.